АВТОПЛАН

АВТОПЛАНу – довіряю! говорили: обмануть, і плакали твої гроші.....

Українська преса, січень 2008

Шановна редакціє!

Я пенсіонерка, мені 66 років. Хочу Вам розповісти, як я в АВТОПЛАНі за один місяць придбала автомобіль ДЕУ Ланос, який коштував 47335 грн. Позику (кредит) нам в жодному банку не дають. Прийшла до АВТОПЛАНу. Тут мені сказали, що я можу придбати автомобіль будь-якої моделі, і що відсотки низькі.

В минулому я бухгалтер зі стажем, тому фінансова сторона для мене на першому місці, і мій перший візит в АВТОПЛАН був з калькулятором в руках. Яким великим було моє здивування, коли я дійшла висновку, що відсотки насправді дуже низькі, біля 4,2 % річних.

Отже, в кінці серпня я підписала угоду в АВТОПЛАНі на автомобіль ДЕУ Ланос. В додатку до угоди, все було розписано: як і коли можна придбати автомобіль. В той же день заплатила перший внесок на Ланос – 1704,06 грн. Приблизно через три тижні, у вересні, я заповнила спеціальну картку, де пообіцяла внести аванс. Мені сказали, що мою картку-заявку відправлять у Київ, і що розподілення автомобілів проходить у кінці кожного місяця. В кінці вересня я прийшла заплатити щомісячний внесок 671 грн.. Спеціаліст АВТОПЛАНу, який оформляв мені угоду, сказав: „У нас вчора у Києві було розподілення, Ви одержали право на отримання автомобіля.”

Далі ми почали оформляти документи на автомобіль. Представники АВТОПЛАНу, які допомагають на цьому етапі, дали мені перелік документів. Все йшло за планом: порука, договір застави, страхування, МРЕО. Витрати на оформлення автомобіля, як і всюди. Поручителю достатньо довідки з мінімальним доходом. Пенсіонерам - довідки з пенсійного фонду, не зважаючи на суму пенсії. При оформленні договору застави в АВТОПЛАНі предметом застави є сам автомобіль, нічого окрім цього. Ми з чоловіком зможемо розрахуватися за 4 роки, хоча маємо можливість погашати вартість автомобіля протягом 8-ми років. Справа в тому, що той, хто раніше розраховується, істотно економить. Наприклад, якщо сплачувати авансові внески, відсоток на послуги зменшується на 50 %, що удвічі менше!

Коли я оформлялась в АВТОПЛАН, мені дуже багато людей говорили: „Обмануть, і плакали твої гроші, чекатимеш 10 років!” Також, я була свідком того, як люди, які уклали угоду, приходили її розірвати тому, що їх відмовляли знайомі. Я не повірила, вирішила сама про все довідатися, і результат перевершив сподівання – автомобіль за один місяць! Кожен, хто хоче мати автомобіль, за допомогою спеціалістів АВТОПЛАНу, може спланувати термін його отримання саме тоді, коли йому буде потрібно, враховуючи можливості кожного. Не вірте чуткам. АВТОПЛАН – надійний! Ви не зможете вдома відкладати гроші, тому що завжди буде спокуса їх витратити, та й інфляція також може знецінити накопичення. За допомогою АВТОПЛАНу Ви завжди будете їздити на власному сучасному автомобілі!

З повагою,

Єсипенко Марія Дем'янівна

пенсіонерка

 

 

 

Повернутись до списку новин та статтей