АВТОПЛАН

АВТОМОБІЛЬ: ЧИ ЦЕ ДОСТУПНО?

Украинская преса, квітень 2008

„Шановна редакціє!

Мене звати Олександр Інзик. Я - приватний підприємець. Коли я підписав угоду в АВТОПЛАНі на свою першу Славуту, мені було 20 років. На той час я працював механіком. Давно хотів купити машину. Виясняв інформацію про можливі варіанти її купівлі. Я думав і про покупку старої машини - бо це дешевше, і в кредит - щоб одразу всю суму не платити. Вагався, бо все ж таки хотілося нову машину мати. Але ж у 20 років, хіба у мене могли бути суттєві грошові збереження! А без початкового капіталу - складно… Якось у нас в універмазі побачив автомобіль… Підійшов і почав розпитувати про умови. Консультанти мені розповіли про придбання машини в АВТОПЛАНі. Я замислився: здавалося все досить простим і доступним, та підписати угоду не наважувався. Приходив в АВТОПЛАН ще два чи три рази. Розповів своїм родичам про намір купити машину і що збирався підписати угоду в АВТОПЛАНі. Та моя сімя була настроєна негативно щодо мого задуму, говорили, що це все ненадійно, що переплата…

Та все ж таки я твердо вирішив спробувати, бо час проходив, а машини в мене так і не було, а так хотілося… Умови мене влаштовували: великий вибір автомобілів, мінімальний платіж, лише від 296 грн. на місяць, і відсотки дуже прийнятні – близько 4,2 річних, програма виплати зручна - стандартна чи прискорена – на вибір, яку можна міняти, коли хочеш. Вирішальним стало те, що оформлення дуже просте: не запитують ні де ти працюєш, ні скільки грошей в тебе є… покажи паспорт, сплати перший внесок 3% від тієї машини, що обрав, і підписуй угоду. Ще раз обміркував який автомобіль брати, оскільки вибір великий: ЗАЗи, Деу, Опель, ВАЗи і навіть ГАЗи. Зупинився на Славуті, бо на роботі я на цій машині їздив, вона мені подобалась, і по ціні підходила. Так я підписав в АВТОПЛАНі свою першу угоду, ще й скористався акцією: дарували зимові шини.

Відтоді вже пройшло багато часу, зараз мені вже 24 роки. Своєю машиною я дуже задоволений. Я поміняв роботу, вірніше почав працювати на себе, як приватний підприємець, і почав займатися вантажними перевезеннями. До цього часу для моїх перевезень я використовував Газель, яку брав у родичів, бо працювати ж треба… Та усе ж таки своє – є своє. Ось і назріла потреба у другій машині. Цього разу це мав бути ГАЗ, бо саме ця машина мені потрібна для роботи. Питання де купувати автомобіль вже не поставало: звернувся до АВТОПЛАНу, вже вдруге, у грудні 2007 року. Дізнався, що з’явилася нова машина Чері та ще більше додаткових вигод. Як і планував, підписав угоду на ГАЗ, цього разу скористався акцією: знижка 50 % на послуги фірми, коли платиш наперед.

До речі, мій батько також свого часу мене відмовляв підписувати угоду в АВТОПЛАНі. Та побачив на моєму досвіді, що фірма серйозна, що я не тільки придбав машину, а вже й на другу підписався. І в лютому цього року коли була акція, що разом з машиною одержуєш гроші, батько також підписав в АВТОПЛАНі угоду на ВАЗ.

Я розповідаю це тому, що колись я втратив багато часу, сумнівався, виясняв, мене відмовляли… Тому, якщо мій досвід кому-небудь допоможе, я буду щиро радий.

Зичу усім успіхів, і пам’ятайте: машина – це доступно кожному.

З повагою,

Олександр Інзик”

Повернутись до списку новин та статтей