АВТОПЛАН

ПРОГРАМА АВТОПЛАН: АВТОМОБІЛЬ В КОЖНУ РОДИНУ

Українська перса, березень 2008

Власний новий автомобіль – заповітна мрія всіх. Але вартість покупки робить мрію доступною лише для деяких... Ми намагаємося щомісячно відкладати гроші на машину і чудово розуміємо, що такими темпами сісти за кермо власного автомобіля не «світить» навіть через років десять... Усе ж таки за останні роки з’явилися альтернативні варіанти, які роблять купівлю автомобіля доступною. Останнім часом стрімко набрала популярність програма від АВТОПЛАНу, завдяки ряду переваг, серед яких і 4,2 % річних. Крім того, шляхом участі у різноманітних акціях, в АВТОПЛАНі можна придбати автомобіль на ще більш вигідних умовах, одержуючи безліч додаткових вигод.

Автомобіль від 284 грн. у місяць

Мінімальний щомісячний внесок під силу практично кожному. Він дорівнює вартості середнього костюма або гарних брюк, і таких порівнянь можна привести безліч, – від 284 грн., залежно від обраної моделі автомобіля.

Тільки паспорт і 3% вартості

Процедура оформлення договору в АВТОПЛАНі спрощена до мінімуму. Принесіть з собою паспорт, 3% від вартості обраної машини, і ви – клієнт АВТОПЛАНу.

Вибрати бажану покупку можна в автосалонах. Там представлені тільки нові автомобілі таких популярних марок, як Шевроле, Деу, Чері, ЗАЗ, ВАЗ, ГАЗ, Опель. Гарантійне обслуговування вашого автомобіля проводитиметься в офіційних дилерів. Такий досить широкий вибір дозволяє підібрати автомобіль, що відповідає вашому стилю й ритму життя, задовольняє естетичні запити та є оптимальним для ваших життєвих потреб.

Вся сума розподіляється рівними частинами на 8 років, разом з тим, швидкість виплати ви визначаєте самі. Причому не потрібно прив'язуватися тільки до однієї, обраної спочатку програми, ви регулюєте виплати так, як зручно вам. За умови прискореної виплати внесків зменшується не тільки термін погашення вартості автомобіля, але й дуже істотно (удвічі!) скорочується відсоток за послуги.

Вже понад 27 000 українців стали власниками автомобілів в АВТОПЛАНі, і з кожним днем їх кількість зростає.

Крім того, з 20 лютого до 31 березня 2008 року в АВТОПЛАНі діє акція: «Отримуйте автомобіль і гроші на додачу!», яка зацікавить кожного, хто хоче придбати авто та уміє рахувати свої гроші.

Більш детальну інформацію ви зможете одержати в будь-якому зі 114 салонів АВТОПЛАНу, які розташовані по всій Україні: як у невеликих містах, так і в обласних центрах.

Повернутись до списку новин та статтей