АВТОПЛАН

Куди вкласти гроші?

Українська перса,липень, серпень 2008

 

Куди вкласти гроші?

Як відомо, останнім часом в нашій країні дуже активно зростає рівень інфляції, наслідки якої відображаються на купівельній спроможності абсолютно всіх верст населення. Така непроста економічна ситуація породжує невпевненість. До нас приходять люди з питанням про те, як же захистити грошові збереження від інфляції.

Як відомо, найефективнішим способом захисту грошових коштів є їх грамотне вкладення. До одного з привабливих напрямків вкладення грошей можна зарахувати купівлю автомобіля. Вивчивши ринок із продажу автомобілів, ми можемо виділити декілька основних способів купівлі авто. Це купівля нового автомобіля в автосалоні, з оплатою його повної вартості одразу, чи по системі кредитування. Також можливе придбання уживаного автомобіля. Треба враховувати той факт, що в даний момент інфляційні процеси спричинили істотне зменшення кредитування населення.

Один із альтернативних способів купівлі – це придбання автомобіля шляхом сплати його вартості невеликими платежами. Вивчивши пропозиції в цьому сегменті, ми визначили компанію – Лідера, яка на ринку України існує вже 10 років. АВТОПЛАН позиціонує доступність придбання автомобіля та захист грошових коштів від інфляції як одну із своїх переваг.

Ми запросили Заступника комерційного директора АВТОПЛАНа Вікторію Мандибулу – Волчанецьку, щоб задати їй декілька питань.

Вікторія Яківна, скажіть, якщо я хочу придбати автомобіль, які вигоди я отримую для себе, якщо обираю АВТОПЛАН?

По – перше, простота в оформленні. Для цього Вам необхідні тільки паспорт та 3% від вартості обраного автомобіля. Мережа АВТОПЛАНу, де можна укласти договір, нараховує 120 салонів по всій Україні. По – друге, доступні кожній людині мінімальні щомісячні платежі - від 296 грн. По – третє, фіксований відсоток за послуги компанії – до 4,2% у рік, в гривні, а не в іноземній валюті, тому не залежить від зміни курсу валют. Також, в АВТОПЛАНі широкий вибір автомобілів, який може задовольнити запити кожної людини.

Як саме в АВТОПЛАНі діє захист від інфляції?

Дуже гарне запитання. Перевага АВТОПЛАНу в тому, що Ви завжди оплачуєте частину автомобіля, таким чином „заморожуючи” його вартість з кожним сплаченим внеском. Тому, незалежно від того, яка буде ціна автомобіля, гроші не знецінюються, оскільки завжди буде оплачена частина авто, а не частина суми, яку необхідно сплатити.

Іншими словами, Ви хочете сказати, що АВТОПЛАН складається з одних переваг?

Я думаю, що найкраще підтвердження цьому є та кількість людей, які їздять на власному автомобілі, придбаному в АВТОПЛАНі. А таких людей вже понад 28 500.

Коли ми приймаємо рішення про купівлю будь – чого, нас цікавить в першу чергу ціна, якість, асортимент, відсоткова ставка та термін виплати. В АВТОПЛАНі, починаючи з доступних кожному щомісячних платежів, низьких відсотків за послуги компанії, закінчуючи широким вибором автомобілів та гнучкою формою сплати, - все свідчить про те, що наші умови можуть задовольнити будь-який запит. З моменту створення компанії нашими основними принципами роботи є доступність, надійність та лояльність. На цих принципах ґрунтується відношення до клієнта, співробітника компанії і до держави. Все це дозволило нам стати лідируючою компанією, бути істотним внеском в розвиток національного автомобілебудування та української економіки.

Всі ми хочемо бути впевненими у прийдешньому дні, хочемо жити добре та комфортно. І ми гідні цього, також як і гідні мати власний новий автомобіль. І якщо Ви вирішили придбати автомобіль, і при цьому грамотно розпорядитися своїми коштами, то АВТОПЛАН, завжди радий Вам у цьому допомогти.

Повернутись до списку новин та статтей